Betting bonus

Ända sedan tidernas begynnelse har betting förekommit. Det är knappast svårt att tänka sig att till och med grottmänniskan satsade en pilspets på att hans jägarkompis inte kunde pricka vildsvinet med sin nya pilbåge. Romarna och Grekerna spelade på allt möjligt och i princip hela tiden. Hästkapplöpningar och Gladiatorspel och annat. Kort sagt har betting funnits som ett adrenalinhöjande glädjeämne med oss och hos oss sedan urminnes tider. Vi har alla slagit vad om någonting någon gång. Ska vi slå vad? Vi kan slå vad om du kommer gilla bra spelsidor för det gör vi!

Att spela på sport har vi som sagt gjort sen vi krälade upp ur haven och nu på senare år har det även blivit riktigt rumsrent att betta på lite allt möjligt!

Vill du satsa pengar på en match eller kanske på hästar i Sverige finns det bara ett alternativ och det är statligt och heter Svenska Spel där du inte ens får insättningsbonus. Men som tur är finns det sätt att komma undan att sponsra Svenska Spel och därmed staten och det finns bara på internet. I och med att monopolet finns där kan numera spelbolag konkurrera med staten och erbjuda mycket fördelaktiga bonusar och erbjudanden som till exempel odds på Spela.se med flera. Det är självklart lagligt att spela på nätet och detta även trots att spelbolag har sina säten utomlands. Mest faktiskt för att du får bättre odds av dessa bolag och även att du kan välja på så mycket mer att satsa på.

Betting bonus eller även kallat odds bonus kommer du få ta del av när du sätter in pengar på ditt konto. En vanlig bonus är 100% upp till 1000 kronor och det betyder då att du har 2000 kronor att spela för när du satt in dina 1000 kronor.

Vi som älskar att satsa pengar på fotbollsmatcher och annat har listat åt dig de bästa bolagen och även då de bästa erbjudanden som finns att tillgå på marknaden. De är helt klart svenskvänliga så känner dig trygg och vet att du är i trygga händer. Tittar du lite extra ser du att du kan få mycket trevliga insättningsbonusar och sen är du igång.

Ska vi slå vad?

Lycka till och spela förnuftigt!