Bingo bonus

Borta är sedan länge stämpeln som ett spel för gamla tanter! Bingo är en av de snabbast växande och faktiskt roligaste formerna av spel som finns att tillgå på internet. Att gå till Bingohallen känns inte lika roligt med inrökta lokaler och mormors kompisgäng som skränar och skvallrar. Här är det riktigt vassa spel och spänning utlovas från första stund. Du slipper även att ställa dig upp och skrika BINGO inför alla som då tycker du antagligen fuskat för du är under 75år.

Bingo har spelats mycket länge och i Sverige fick det nog mest fart på 1980-talet då vårt kära Bingolotto introducerades och fångade in svenska folket på kvällen. Programmet var mycket populärt en lång tid och hjälpte till att skapa en förkärlek till bingo på nätet.

En stor anledning till att det har tynat bort är ju då möjligheten att kunna spela bingo på nätet och det har tagits emot med öppna armar helt klart. Spela bingo online är något som har vuxit väldigt mycket på senaste tiden och vi anser att självklart ska du en vägledning till de bästa spelbolagen och erbjudanden. Känner du som vi att söndagar och väntan på Bingolotto inte räcker till ska du verkligen följa våra råd och tips så du kan spela bingo precis när du vill på dygnet.

Bingobonusar burkar ha lite lägre summor som man kan få av bingosidorna men vi tycker att det är fortfarande en bonus så vi säger, många bäckar små! Vi har testat på alla bonusar som vi listar och detta för att du som spelar ska ha den bästa bonusen och spela på den bästa bingosajten men även för vi tycker det är väldigt kul vi med!

Vad vårt team nu gör på kvällarna vet vi inte riktigt men vi är säkra på att de inte sitter i bingohallen och skriker ut sina ”bingo!!” utan spelar i så fall bekvämt hemma och via de länkar som är bäst och dessa ser du ovan.

Ett stort lycka till och BINGO!