Kontakta oss

Först och främst hoppas vi att ni har haft nytta av denna stora casinoguide! Det är vårt mål att ni som besökare ska gå härifrån med mer information och kunskap än vad ni hade när ni klickade er in. På den här sidan kan ni kontakta oss, vi tar gärna emot frågor och feedback!

Välkommen att kontakta oss på Insättningsbonus.org!

Vi hjälper gärna till att svara på frågor och ta del av era funderingar som ni fått under läsning av vår bonusguide. Det är också ett ypperligt tillfälle att dela med era erfarenheter. Vet ni någon grym insättningsbonus som ni vill dela med er av eller tips och råd – dela gärna med er!

Har ni en bonus som ni skulle vilja veta mer om? Vi hoppas kunna bjuda på matnyttig information om alla former av bonusar.
Är det något som vi missat att skriva om? Tanken är att vår site ska utvecklas och vi tar därför tacksamt emot alla idéer, tips och funderingar.

Kontaktformulär

Ni kontaktar oss genom att fylla i följande kontaktformulär. Sedan kommer vi att så snart som möjligt, ge ett svar eller skapa en dialog som ger oss alla mer kunskap. Var inte blyg, fyll i kontaktformuläret om ni har några frågor som vilar!